Clobis Webdiensten clobis.nl

Webhosting voor iedereen

Van uw persoonlijke vakantieblogs tot webshop voor uw onderneming, Bij ons heeft u ruime keuze uit meerdere webhosting pakketten waarmee u uw website al online heeft vanaf €9,95 per maand!

Basic
per maand
€9,95
Inc. BTW
1 GB opslag
1 SQL database
10 GB dataverkeer
1 mailbox
Technische support binnen één werkdag
-
-
-

Webhosting
basic

Het “webhosting Basic” pakket is uitermate geschikt voor persoonlijke blogs of kleine websites omdat u nooit te veel betaald voor opslag en/of dataverkeer waar u hoogstwaarschijnlijk geen gebruik van zult maken. Met webhosting basic kunt u er voor kiezen om zelf een website te bouwen of om gratis gebruik te maken van vooraf geïnstalleerde CMS systemen zoals Joomla of WordPress zodat u direct aan de slag kunt! Het webhosting basic pakket bevat ondermeer:

Standaard
per maand
€12,95
Inc. BTW
10 GB opslag
10 SQL databases
20 GB dataverkeer
5 mailboxen
Technische support binnen één werkdag
-
-
-

Webhosting
Standaard

Webhosting standaad biedt de beste mix tussen performance en betaalbaarheid voor iedereen. webhosting standaard is geschikt voor grotere websites met vele afbeeldingen,  uitgebreide fotoalbums en enkele videobestanden. Dit pakket bevat:

Business
per maand
€25,-
Inc. BTW
20 GB opslag
10 SQL databases
fair-use policy
20 mailboxen
Technische support (tijdens werkdagen) binnen vier uur
-
-
-

Webhosting
Business

Voor al onze zakelijke klanten hebben wij een speciaal pakket samengesteld voor de meest veeleisende websites zoals webshops en zakelijke webapps waarbij een hoge gegarandeerde uptime vereist is. Daarnaast beschikt u met webhosting business over nog meer dataverkeer, e-mail adressen en opslagruimte. tevens kunt u gebruik maken van combi kortingen door webhosting business te combineren met onze zakelijke clouddiensten van Microsoft. Tevens kunt u met Webhosting business uw webhosting pakket uitbreiden met datgene wat u nodig heeft. zo betaald u nooit te veel.

Starter-pack
Éénmalig
€800,-
Inc. BTW
20 GB opslag
10 SQL databases
fair-use policy
20 mailboxen
Technische support (tijdens werkdagen) binnen vier uur
domeinnaam registratie
SSL certificaat
ontwerp en bouw van uw website

Webhosting
Starter-pack

Wilt u het ontwerp en de bouw van uw website uitbesteden? Ook hier voor bent u bij Clobis aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites, op onze portfolio pagina staan enkele voorbeelden van de door ons ontworpen websites. Met ons webhosting Starter-pack pakket betaald u éénmalig een vast bedrag voor het ontwerp en de bouw van uw eigen website. Daarnaast ontvangt u één jaar lang het webhosting business pakket inclusief domeinnaam registratie.

Domeinnaam registratie

Met een domeinnaam (bijv. www.example.com) is uw website of cloud dienst vindbaar op internet. Het is dan ook een vereiste om een domeinnaam te registreren wanneer u een website bouwen of cloud dienst wilt afnemen. Daarnaast maakt een eigen domein naam het mogelijk om e-mails te versturen en ontvangen onder naam van dat domein (bijv. info@example.com).

Bij Clobis kunt u al een “.nl” domein registreren vanaf €12,- per jaar! Heeft u reeds een domeinnaam geregistreerd? Dat is ook geen probleem, wij kunnen de registratie kosteloos voor u overnemen of u kunt er voor kiezen om de domeinnaam registratie zelf in eigen beheer te houden.

SSL certificaten

Verhoog de beveiliging van uw website met een SSL certificaat zodat uw klanten altijd op UW website terecht komen via een veilige verbinding. Het registreren van een SSL certificaat wordt sterk aanbevolen voor webshops en bedrijfsmatige webpagina’s omdat bezoekers nooit omgeleid kunnen worden naar valse webpagin’as die zich voor doen als die van u. Daarnaast wordt de verbinding tussen de webserver en de bezoeker vanaf het begin versleuteld waardoor het onmogelijk is voor buitenstaanders om het webverkeer van/naar uw website af te luisten of te wijzigen.

Laat u door ons informeren over SSL certificaten zodat wij samen met u kunnen beoordelen welk SSL certificaat het beste aansluit bij uw website en portemonnee.