• All
divesitebussloo.nl portfolio Clobis

Divesite Bussloo

Divesite Bussloo is een online communicatieplatform voor alle duikers die duiken...

divesitebussloo.nl portfolio Clobis

Divesite Bussloo

Divesite Bussloo is een online communicatieplatform voor alle duikers die duiken- of een duik willen maken in de recreatieplas Bussloo. DivesiteBussloo.nl is onafhankelijk van een club of vereniging opgezet en het beoogde doel is het geven van informatie over de duikstekken en de historie van Bussloo. Daarnaast is DivesiteBussloo een online community waar duikers berichten en foto's kunnen delen en tevens een duiklog achter kunnen laten zodat andere duikers over up-to-date informatie kunnen beschikken over belangrijke zaken zoals zicht onderwater, water temperatuur en vispopulatie.

Clobis is verantwoordelijk geweest voor o.a. het ontwerp, de bouw en hosting van deze website.

bezoek website
bouw website A1bouwmanagement door Clobis

A1 bouwmanagement

A1 Bouwmanagement is een onafhankelijk adviesbureau, gevestigd in Brummen (Gelde...

bouw website A1bouwmanagement door Clobis

A1 bouwmanagement

A1 Bouwmanagement is een onafhankelijk adviesbureau, gevestigd in Brummen (Gelderland). Ze richten zich op deskundig bouwmanagement en bouwkundig advies voor het ontwikkelen en realiseren van bouwprojecten. A1 bouwmanagement is een klant- en resultaatgericht bouwmanagementbureau en werkt met enthousiasme, passie en flexibiliteit aan uw vraagstuk. In de afgelopen jaren heeft A1bouwmanagement uiteenlopende bouwprojecten gerealiseerd voor particulieren, bedrijven, gemeenten en woningcorporaties.

Clobis heeft geholpen bij het verplaatsen/vernieuwen van de website A1bouwmanagement, tevens regelt Clobis de hosting van hun website.

bezoek website
portfolio Van Uffelen website door Clobis

Van Uffelen aanhangwagens

Vanuffelen aanhangwagens is uw aanhanger specialist in Apeldoorn. Bij vanuffelen...

portfolio Van Uffelen website door Clobis

Van Uffelen aanhangwagens

Vanuffelen aanhangwagens is uw aanhanger specialist in Apeldoorn. Bij vanuffelen.net kunt u terecht voor aanhangerverkoop, aanhangerverhuur en onderhoud van uw aanhanger, ongeacht merk/type. Vanuffelen aanhangwagens is officieel dealer van Agados aanhangers maar kan ook onderdelen leveren van andere merken.

Clobis heeft -Dankzij de nauwe samenwerking- een volledige maatwebsite kunnen ontwikkelen voor Vanuffelen aanhangwagens. Clobis is betrokken geweest bij het volledige proces van idee tot eindproduct. Van idee tot ontwerp en het schrijven van teksten tot het maken van beeldmateriaal en veel meer.

Tevens is Clobis vaste IT partner van Vanuffelen aanhangwagens

bezoek website