Ontdek de cloud

Met de cloud diensten van clobis ervaart u alle gemakken van de meest geavanceerde software zonder de investeringskosten van dure servers en/of software. Clouddiensten worden afgenomen voor een vast bedrag per maand en zijn na het eerste jaar tevens maandelijks opzegbaar.

Virtual Private Server (VPS)

Al onze klanten zijn uniek en zo ook hun behoeftes. Waarbij de ene klant gewoon een dienst wil afnemen die meteen werkt zonder moeilijke configuraties, wil een andere klant graag zelf de touwtjes in handen houden. Voor deze laatste doelgroep biedt Clobis “VPS” (Virtual Private Server) aan. Met een virtual private server heeft u –via de cloud- beschikking over een bepaalde hoeveelheid rekenkracht en opslagruimte. U kiest zelf welk besturingssysteem u gebruikt en van welke applicaties u gebruik maakt. Kortom totale vrijheid zonder de investerings- en onderhoudskosten. Gewoon een vast bedrag per maand, that’s it. Bij Clobis kunt u kiezen uit 3 verschillende paketten zodat uw VPS altijd over voldoende capaciteit beschikt en u nooit te veel betaald. Iedere VPS van Clobis wordt standaard geleverd met een installatie van CentOS, indien u liever gebruik maakt van Windows dan is dit geen probleem. Let op! Microsoft licenties zijn niet standaard inbegrepen bij onze VPS pakketten maar zijn optioneel verkrijgbaar.

Is zelfs het VPS-Deluxe pakket nog niet voldoende? In dit geval willen wij u graag uitnodigen voor een vrijblijvend adviesgesprek voor een offerte op maat.

VPS Basis
per maand
€12,50
inc. BTW
1024MB Werkgeheugen
50 GB harde schijf
1 TB Dataverkeer
1 Core
VPS Standaard
per maand
€18,95
inc. BTW
2048MB Werkgeheugen
100gb Harde Schijf
5 TB Dataverkeer
2 Cores
VPS Deluxe
per maand
€30,95
inc. BTW
4096 MB Werkgeheugen
150GB Harde Schijf
10 TB Dataverkeer
4 Cores